Manhattan

Manhattan

Traditionell biospis i golvutförande. Utrustad med härdat skyddsglas och högblank reflektor i stål. Lämpar sig väl för inom såväl som utomhusbruk. Erfarenhetsmässigt har denna modell tillsammans med Lyon sålt väl till mobila miljöer som husbil- och husvagnsägare. Försedd med 1,0 liters brännare. Spak för reglering av brännaren och exklusiv tändare ingår. Alla våra spisar är svensktillverkade i Tranås och givetvis godkända av ackrediterat certifieringsföretag.

Höjd: 88 cm
Bredd: 45 cm
Djup: 17 cm
Vikt: 13 kg

13 200 kr inklusive moms. Priset inkluderar fri frakt till dörr inom Sverige.

Lyon

Traditionell biospis i golvutförande. Lämpar sig väl för inom såväl som utomhusbruk. Erfarenhetsmässigt har denna modell tillsammans med Manhattan sålt väl till mobila miljöer som husbil- och husvagnsägare. Försedd med 1,0 liters brännare. Spak för reglering av brännaren och exklusiv tändare ingår. Alla våra spisar är svensktillverkade i Tranås och givetvis godkända av ackrediterat certifieringsföretag.

Höjd: 95 cm
Bredd: 45 cm
Djup: 20 cm
Vikt: 13 kg

11 000 kr inklusive moms. Priset inkluderar fri frakt till dörr inom Sverige.
Lyon
Barcelona +

Barcelona +

Väggmodell i rostfritt samt rostfri bakgrund. Modellen är strikt modern och passar väl in i det nordiska designkonceptet. Lämpar sig väl i vardagsrummet eller varför inte i sovrummet. Försedd med 1,0 liters brännare. Spak för reglering av brännare samt exklusiv tändare ingår. Alla våra spisar är svensktillverkade i Tranås och givetvis godkända av ackrediterat certifieringsföretag.

Höjd: 88 cm
Bredd: 70 cm
Djup: 17 cm
Vikt: 21 kg

12 900 kr inklusive moms. Priset inkluderar fri frakt till dörr inom Sverige.

Alexandria

Golvmodell lackerad i svart hammarlack. Designen som påminner om en fyr ger ett marint avtryck men lämpar sig lika väl i vardagsrummet eller uterummet som vid uteplatsen vid havet. Försedd med 1,0 liters brännare. Spak för reglering av brännare samt exklusiv tändare ingår. Alla våra spisar är svensktillverkade i Tranås och givetvis godkända av ackrediterat certifieringsföretag.

Höjd: 85 cm
Bredd: 45 cm
Djup: 45 cm
Vikt: 29 kg

14 800 kr inklusive moms. Priset inkluderar fri frakt till dörr inom Sverige.
Alexandria
Barcelona

Barcelona

Väggmodell i svart lack samt rostfri bakgrund. Modellen är strikt modern och passar väl in i det nordiska designkonceptet. Lämpar sig väl i vardagsrummet eller varför inte i sovrummet. Försedd med 1,0 liters brännare. Spak för reglering av brännare samt exklusiv tändare ingår. Alla våra spisar är svensktillverkade i Tranås och givetvis godkända av ackrediterat certifieringsföretag.

Höjd: 88 cm
Bredd: 60 cm
Djup: 17 cm
Vikt: 21 kg

12 100 kr inklusive moms. Priset inkluderar fri frakt till dörr inom Sverige.

Manila

Golvmodell i svart lack, glas och sten. Kombinationen av dem olika materialvalen är total vilket skapar en harmoni i denna eleganta men samtidigt moderna spis. Stenen ger ett intryck av natur vilket gör att spisen lämpar sig mycket väl för många miljöer. Försedd med 1,0 liters brännare. Spak för reglering av brännare samt exklusiv tändare ingår. Alla våra spisar är svensktillverkade i Tranås och givetvis godkända av ackrediterat certifieringsföretag.

Höjd: 83 cm
Bredd: 62 cm
Djup: 28 cm
Vikt: 26 kg

13 900 kr inklusive moms. Priset inkluderar fri frakt till dörr inom Sverige.
Manila
Paris"

Paris

Vägghängd kompakt modell i svart lack och rostfri bakgrund. Den kubiska designen ger ett stramt nordiskt intryck. Passar väl in i hemmets alla utrymmen. Försedd med 1,0 liters brännare. Spak för reglering av brännare samt exklusiv tändare ingår. Alla våra spisar är svensktillverkade i Tranås och givetvis godkända av ackrediterat certifieringsföretag.

Höjd: 58 cm
Bredd: 58 cm
Djup: 20 cm
Vikt: 18 kg

10 700 kr inklusive moms. Priset inkluderar fri frakt till dörr inom Sverige

Brännare med spillkopp

Vi säljer vår egentillverkade 1 L brännare separat för den som önskar. Lämpar sig mycket väl för traditionella vedeldade öppna spisar. Spak för reglering av brännare samt exklusiv tändare ingår. Alla våra spisar är svensktillverkade i Tranås och givetvis godkända av ackrediterat certifieringsföretag.

2 500 kr inklusive moms. Priset inkluderar fri frakt till dörr inom Sverige.
Brännare
Markus Laine (Marknad) + 46 73 694 31 39 David Laine (Marknad) +46 73 673 48 90 Christer Salomonson (Marknad) +46 70 690 25 28